jigga jigga ja ha what fo sho punks rule!my brizzles D oh double g *chuga chuga* ra ra shizzle nizzle! What cha gonna do? Respect ma doods? Gettin pepper sprayed, Whhoaa, Nigg-ah please!

jigga jigga ja ha what fo sho punks rule!my brizzles D oh double g *chuga chuga* ra ra shizzle nizzle! What cha gonna do? Respect ma doods? Gettin pepper sprayed, Whhoaa, Nigg-ah please!
jigga jigga ja ha what fo sho punks rule!my brizzles D oh double g *chuga chuga* ra ra shizzle nizzle! What cha gonna do? Respect ma doods? Gettin pepper sprayed, Whhoaa, Nigg-ah please! Shilly Nizzly![]()
Edited by Nets (Super Moderator): Signature removed as it's not within the size limit.
jigga jigga ja ha what fo sho punks rule!my brizzles D oh double g *chuga chuga* ra ra shizzle nizzle! What cha gonna do? Respect ma doods? Gettin pepper sprayed, Whhoaa, Nigg-ah please! Shilly Nizzly this is f-ing stupid.
jigga jigga ja ha what fo sho punks rule!my brizzles D oh double g *chuga chuga* ra ra shizzle nizzle! What cha gonna do? Respect ma doods? Gettin pepper sprayed, Whhoaa, Nigg-ah please! Shilly Nizzly this is f-ing stupid
Grow up, if you dont have anything to put on it that is for the game, then dont.
Edited by Nets (Super Moderator): Signature removed as it's not within the size limit.
jigga jigga ja ha what fo sho punks rule!my brizzles D oh double g *chuga chuga* ra ra shizzle nizzle! What cha gonna do? Respect ma doods? Gettin pepper sprayed, Whhoaa, Nigg-ah please! Shilly Nizzly hunga hunga w00t w00t hunga hunga w00t w00t
jigga jigga ja ha what fo sho punks rule!my brizzles D oh double g *chuga chuga* ra ra shizzle nizzle! What cha gonna do? Respect ma doods? Gettin pepper sprayed, Whhoaa, Nigg-ah please! Shilly Nizzly hunga hunga w00t w00t hunga hunga w00t w00t.....
dim dim kiss my hairy legs zoooooooo .............
REMOVED
Edited by jesus (Forum Super Moderator): Please do not have images in your signature which are over the size limit for your usergroup.
jigga jigga ja ha what fo sho punks rule!my brizzles D oh double g *chuga chuga* ra ra shizzle nizzle! What cha gonna do? Respect ma doods? Gettin pepper sprayed, Whhoaa, Nigg-ah please! Shilly Nizzly hunga hunga w00t w00t hunga hunga w00t w00t.....
dim dim kiss my hairy legs zoooooooo .............looooooooooooooooooooo.......wooooooo oooooooooooooooo
dim dim kiss my hairy legs zoooooooo .............looooooooooooooooooooo.......wooooooo oooooooooooooooo
.And right now we on the next verse
4 8 15 16 23 42[/CENTER]
R'a'p'e'i'n'g little dig
R'a'p'e'i'n'g little dig
diz for the west side, pimpzzz, sit that shorteh KEY HOMIE!
Want to hide these adverts? Register an account for free!